English Начало Г и П Инжинерингова група Марлоу Инв. енд Трейд
Търсене


За нас Продукти Услуги Изпълнени проекти Партньори
Обратна връзка
За контакти
«Г и П Инженерингова група» ООД е основана през 1991 г. вград София със 100 % частен капитал. През годините фирмата се утвърди на българския пазар, като лоялен партньор предлагащ комплексни услуги иинженерингови решения в областта на високото и инфраструкторното строителство,включващи:


  ·   Консултации

 ·    Проектиране

  ·   Организация на изпълнението на проектите

  ·   Доставка на материали и консумативи

 ·   Изпълнение на проекти „до ключ”

 ·   Строително-ремонтни и монтажни дейности

 ·    „Г и сие П инженерингова група” ООД е ексклузивен дистрибутор на продуктовата гама на фирма “STRASSMAYR” в България. Историята на марката е започнала в Австрия, преди повече от 70 години.  Забележителното в концепцията на фирмата е, че се проектират и произвеждат неголеми по размер пътностроителни и пътноремонтни машини,които рязко се отличават от продуктите на аналогични производители по следните основни показатели:

- Актуалност на моделите – следи се развитието продуктите от такъв тип в световен мащаб и на всеки 3 до 4 години се актуализира производствената програма

- Производство само и изключително в гамата на средна и малкогабаритна техника

-Предвид производството на средна и малкогабаритнатехника, ценовата политика е достъпна за средни и малки фирми работещи в областта на инфраструктурното строителство.


«Г и П Инженерингова група» ООД е специализирана и в консултации, доставка и изпълнение на български декоративни елементи от варовик и гнайс.


Начало » Г и П Инжинерингова група » За нас
Copyright © 2006 Created by: