English Начало Г и П Инжинерингова група Конструктинг Марлоу Инв. енд Трейд
Търсене


Обратна връзка
За контакти

ИНДУСТРИАЛНИ И ОБЩИ ПОДОВИ СИСТЕМИ

 ПОЛКРОН - 802
 
Индустриална, твърда, цветна подова настилка, подходяща при интензивно натоварване, която съдържа сравнително твърди кварцови примеси, смоли, акрилни подобрители. Полага се върху пресен цимент с помощта на хеликоптер. Може да се комбинира със запечатваща Синтетична смола за създаване на лъскава повърхност.
Опаковки: торби от 25 кг
 
 
 
КВАРЦОВА ЦИМЕНТОВА СМЕС ЗА ПОДОВЕ - 803
 
Индустриална, възстановителна, цветна, на основата на смола, двукомпонентна саморазливна настилка /прахообразни акрилни смоли/. Използва се за заглаждане на циментови повърхности. Идеална за подготовка на повърхността преди поставянето на килими, линолеум, ПВЦ настилки или епоксидни покрития. Предлага се в два варианта, в зависимост от желаната дебелина. Полага се с назъбена шпатула или специални валяци.
Опаковки: комплект от една торба от 25 кг и една бака от 9 кг (Общо тегло на опаковката 34 кг)
               
 
 
 
САМОРАЗЛИВНА СМЕС НА ОСНОВАТА
НА ЦИМЕНТ И ХОРОСАН - 808
 
Саморазливна смес в прахообразна форма. Заглажда и подготвя пода за полагане на килими, линолеум и ПВЦ подове. Смесва се с 300-350 мл. вода за 1 кг. прахообразна смес. Повърхността първо се грундира със 100-150 гр/м2 Ритивекс Р (1102). 
Не трябва да се полага като основа за епокси покрития.                      
Опаковки: торби по 25 кг.
 
 
 
ЕДНОКОМПОНЕНТЕН ПОЛИУРЕТАНОВ ПОД - 806
 
Полиуретанова смола за създаване на прахоустойчива настилка за средно натоварване. Предпазва пода от бъдещо гниене, осигурявайки киселиноустойчива защита от петрол и мазнина. Заздравява циментовите повърхности. Икономично решение за цехове, заводи, складове и др. Полага се с хеликоптер само върху вътрешни, порести повърхности, но не и върху повърхности от щампован бетон. Предлага се в следните цветове: сиво, индийско червено, зелено, охра.
Опаковки: баки от 15 кг
 
 
 
ПОЛИУРЕТАНОВ ЛАК ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА - 807
 
Прозрачен или цветен лак за външни подови настилки при средно натоварване, а също и за метални повърхности. Прониква в дълбочина, осигурявайки постоянна защита от UV радиация. Полага се само върху сухи повърхности. Икономично решение за цехове, заводи, складове и др. Запечатва повърхности на покриви, мозайки и индустриални подови настилки, полагани с хеликоптер, които нямат пукнатини. Използва се също за боядисване на басейни с UV усточивост, като създава лъскава, блестяща повърхност. Предлага се в следните цветове: сиво, индийско червено, зелено, охра.
Опаковки: 20 кг (комплект от две баки)
 
 
 
ЕДНОКОМПОНЕНТНА ПРАХОУСТОЙЧИВА
СМОЛА - 813          
 
Проникваща смола за прахоустойчиви подови настилки при леко натоварване. Предпазва, заздравява абсорбиращи повърхности от гниене и износване. Полага се с помощта на валяци в 2 или 3 слоя върху сухи повърхности. Предлага се в следните цветове: безцветно, сиво, индийско червено, охра.
Опаковки: баки от 20 кг
 
 
 
ПОЛИУРЕТАНОВО ПОКРИТИЕ ПРОТИВ НАДРАСКВАНЕ
 
Полага се върху бетон или настилка от естествен камък, което създава анти прахово покритие. Също така се полага върху подове с епоксидни покрития, като прозрачен лак, което ги предпазва от надраскване и прави повърхността матова.
 
 
 
ЕПОКСИ ПРАХОУСТОЙЧИВА СМОЛА - 815
 
Проникваща двукомпонентна епоксидна смола. За създаване на анти-прахово покритие върху циментова повърхност. Предпазва пода от разрушаване, износване, мазнини и прах. Цветове: прозрачен, охра, индийско червено, зелено.
Опаковки: 30 кг (две баки)
 
 
 
ДВУКОМПОНЕНТЕН ЕПОКСИДЕН ГРУНД - 824
 
Прозрачна, проникваща, двукомпонентна епоксидна смола. Използва се като основа за материали на епоксидна основа за висока адхезия с циментови повърхности. Полага се със специални ролери в 2 или 3 слоя върху суха, вътрешна, запечатана повърхност, докато повърхността престане да абсорбира материала.
Опаковки: 30 кг (две баки)       
 
 
ДВУКОМПОНЕНТЕН ЕПОКСИ ГРУНД В ПОЛУТЕЧНО СЪСТОЯНИЕ - 825           
 
Прозрачна, проникваща, двукомпонентна епоксидна смола. Използва се като основа за материали на епоксидна основа за висока адхезия с циментови повърхности. Полага се със специални валяци в 2 или 3 слоя върху суха, вътрешна, запечатана повърхност, докато повърхността престане да абсорбира материала. Препоръчва се за силно абсорбиращи повърхности и има по-малък разход за м2 от ЕПОКСИДЕН ГРУНД - 824 при силно порести повърхности.
Опаковки: 25 кг (две баки)  
 
 
ЕПОКСИДЕН ГРУНД БЕЗ РАЗРЕДИТЕЛИ - 832
 
Прозрачна, проникваща, двукомпонентна смола без разредители. Използва се като основа за материали на епоксидна основа за висока адхезия с циментови повърхности. Полага се със специални валяци в 2 или 3 слоя върху суха, вътрешна, запечатана повърхност, докато повърхността престане да абсорбира материала.
Опаковки : 25 кг. (две баки)
 
 
ЕПОКСИДЕН ГРУНД ЗА ПОДОВЕ С ВИСОКА ВЛАЖНОСТ - 837 r
 
Прозрачна, проникваща, двукомпонентна смола. Спира появяващата се влага от подовете. Използва се приблизително 5 (пет) дена след полагането на нов бетон, или върху вече съществуващ, но намокрен. Трябва да съхне поне 5 (пет) дена преди полагането на финалното покритие на епокси системата. Полага се с валяци на два пласта, до тогава, до когато повърхността спре да попива.
 
 
ЕПОКСИДЕН ГРУНД - ИКОНОМИЧЕН - 831
 
Прозрачна, проникваща, двукомпонентна епокси смола. Използва се преди употребата на материали на епокси основа за най-добра адхезия. Полага се с валяци на два или три слоя върху сухи, вътрешни повърхности, докато повърхността спре да попива. Препоръчва се да се използва като грунд за метални или бетонни повърхности.
 
 
ЕПОКСИДНА ДВУКОМПОНЕНТНА БОЯ ЗА ПОДОВЕ - 814
 
Епоксидна двукомпонентна боя за под. Получава се оцветен антипрахов под с дебелина от 0.5 до 2 мм. Нанася се лесно с три вида валяци, в зависимост от желаната дебелина, само върху суха вътрешна повърхност - мозайка, цимент, дъски. Идеална за боядисване на индустриални подове във хран.-вкусовата промишленост, автосервизи, кланници, биолигично чисти помещения, силози и др. Създава лесен за почистване оцветен под, неизискващ специална поддръжка. Отговаря на медицинските стандарти. Цветове: 12 основни цвята и по заявка.
Опаковки: 25 кг (две баки)
 
 
 
ЕПОКСИ ДВУКОМПОНЕНТНА НЕ ТОКСИЧНА БОЯ  - 816
 
Не токсична, двукомпонентна боя на епокси основа. Полага се на всякакви твърди повърхности (циментови, мозайки, метални повърхности или мазилки). Създава цветна, лесна за почистване повърхност, устойчива на киселини, мазнини и смазки. Спира излизащия прах от повърхностите. Може също така да се използва за басейни за екологично почистване или резервоари. 
 
 
 
ЕПОКСИ САМОРАЗЛИВЕН ТРИКОМПОНЕНТЕН ПОД - 817
 
Трикомпонентен, саморазливен, индустриален под на епоксидна основа. Създава цветен под, устойчив на висока циркулация, мазнини, основи, киселини и смазки. Нанася се с помощта на назъбени мистрии или мечета (1.7 мм, 2.5 мм), или чрез пръскане (2-4 мм дебелина). Образува се лесен за почистване под, не изискващ специално подържане и отговарящ на всички медицински стандарти. Идеален за приложение в хранително вкусовата промишленост, автосервизи и кланници. Може да се полага върху мозайка, цимент или дървен под.
Цветова гама: 12 основни цвята и по заявка
Опаковки: 35 кг (две баки и един чувал)
 
 
ЕПОКСИ СМОЛА ЗА САМОРАЗЛИВНИ ПОДОВЕ - 817 r
 
Епоксидна двукомпонентна смола се смесва с кварцов пясък (с едрина на зърната 0.1-0.3 мм) в пропорция 17 кг. смола: 18 кг. пясък, в резултат на което се получава епоксиден саморазливен трикомпонентен под.
Опаковки: 17 кг (две баки) 
 
 
 
КВАРЦОВ ПЯСЪК ЗА ЕПОКСИ САМОРАЗЛИВНИ ТРИКОМПОНЕНТНИ ПОДОВЕ
 
Кварцов пясък (с едрина на зърната 0.1-0.3 мм), който се смесва с епоксидна двукомпонентна смола в пропорция 17 кг. смола: 18 кг. пясък, за да се получи епоксиден саморазливен трикомпонентен под.
Опаковки: 18 кг (чувал)
 
 
ЕПОКСИДЕН ДВУКОМПОНЕНТЕН ГРУНД, РАЗТВОРИМ ВЪВ ВОДА - 826
 
Проникваща, безцветна, двукомпонентна епоксидна смола, разтворима във вода. Приложима е за мокри повърхности. Нанася се като грунд преди епоксидните покрития на водна основа за по-добра адхезия върху циментовата повърхност. Нанася се с валяци в 2 или 3 пласта.
Опаковки: 20 кг (две баки)
 
ПЛАСТИКОУТ ДВУКОМПОНЕНТНА БОЯ ЗА ПОДОВЕ - 827
 
Водоразтворима, саморазливна боя за подове, на епоксидна основа. Приложима е за мокри повърхности. Получава се оцветен, леснопочистващ под, не изискващ специални грижи и отговарящ на здравните стандарти. Устойчив е на мазнини, основи, киселини и смазки. Полученото покритие е анти-прахово и има висока механична якост. Продукта е идеален за цветни индустриални подове в кланници, силози и мокри помещения. Нанася се върху мозайки, бетон, дървен под и др.
Цветова гама: 12 основни цвята и по заявка.
Опаковки: 20 кг (две баки)
 
 
ВИСОКО УСТОЙЧИВ САМОРАЗЛИВЕН ЦИМЕНТОВ ПОД НА ЕПОКСИДНА ОСНОВА ЗА ВЛАЖНИ ПОВЪРХНОСТИ - 828
 
Получава се оцветен, леснопочистващ под, не изискващ специални грижи и отговарящ на здравните стандарти. Може да се полага върху мокри повърхности и чрез хеликоптер. Устойчив е на мазнини, основи, киселини и смазки. Полученото покритие е анти-прахово и има висока механична якост. Продукта е идеален за оцветени индустриални подове в кланници, силози, лаборатории, мокри помещения и основно на места, където по някаква причина влагата не може да бъде отстранена. Нанася се върху мозайка, бетон, дървен под и др. Широка цветова гама.
Опаковки: 35 кг (две баки и един чувал)
 
 
 
ЕПОКСИДНА СМОЛА ЗА СГЛОБКИ - 829
 
Специална епоксидна двукомпонентна смола, която представлява свързващо вещество между стар и нов бетон. Създава по-добра адхезия между стария и новия бетон.
 
 
 
ЕПОКСИ БЪРЗО СЪХНЕЩА БОЯ -  834
 
Специална епоксидна двукомпонентна смола, свързващо вещество между стар и нов бетон. Създава по-добра адхезия между стария и новия бетон.
 
 
ЕПОКСИДЕН ВИСОКО УСТОЙЧИВ БЪРЗО СЪХНЕЩ ПОД - 837
 
Епоксиден, три-компонентен, саморазливен под. Създава цветен, епоксиден, индустриален под за тежка циркулация, като същевременно осигурява защита срещу киселини, основи и мазнини. Полага се с назъбена шпатула или специален валяк с размери 1,7 мм или 2,5 мм, или спрей (2-4 мм дебелина). Получава се лесен за почистване, цветен под, не изискващ специална поддръжка. Отговаря на здравните стандарти. Изсъхва за по-малко от 18 часа при температура 18 градуса.
Налични цветове: 12 основни и по заявка.
Опаковки: 35 кг (две баки и една торба)
 
 
 
ЕПОКСИДНА СМОЛА ЗА БЪРЗО СЪХНЕЩИ, ТРИ КОМПОНЕНТНИ ПОДОВЕ
 
Епокси смола (дву-компонентна), която се смесва с кварцов пясък (едрина - 0,1-0,3мм) в съотношение: 17 кг. епокси смола : 18 кг.кварцов пясък. Получава се епоксиден, саморазливен три-компонентен под 817.
Изсъхва за по-малко от 18 часа при температура 18 градуса.
Опаковки: 17 кг (две баки).
 
 
 
ЕПОКСИДЕН АНТИСТАТИЧЕН ПОД
 
Антистатична система на епоксидна основа за специални подове в болници, операционни, офиси, помещения с компютри и друга техника.
 
 
 
СИНТЕТИЧНА СМОЛА - 1133
 
Синтетична смола разтворима във вода. Образува защитен филм, който предотвратява бързото изпаряване на водата от бетона с цел да не се образуват шупли и пукнатини. Полага се върху пресен цимент, като се пръска или се нанася с валяк на същия ден, в който е положен бетона. Идеално приложение за индустриални подове, циментови стени, канали, коридори, мостове и др. Замества метода на "мокрия килим".
Опаковки: 20 кг.
 
 
 
СИНТЕТИЧНА ИКОНОМИЧНА СМОЛА - 1134
 
Синтетична смола, разтворима във вода. Образува защитен филм, който предотвратява бързото изпаряване на водата от бетона с цел да не се образуват шупли и пукнатини. Полага се върху пресен цимент, като се пръска или се нанася с валяк на същия ден, в който е положен бетона. Идеално приложение за индустриални подове, циментови стени, канали, коридори, мостове и др. Замества метода на "мокрия килим".
Опаковки: 20 кг
 
 
ВТВЪРДИТЕЛ ЗА ЩАМПОВАН БЕТОН - 860
 
Оцветен втвърдител за щампован бетон, състоящ се от твърди кварцови съединения, смоли и акрилни подобрители. Полага се върху пресен цимент със специална шпакла. Комбиниран е със запечатващ лак за щампован бетон за получаване на лъскава повърхност и предотвратяване на бързото съхнене.
Опаковки: 25 кг (чувал)
 
 
 
ОСВОБОЖДАВАЩА ПУДРА ЗА ЩАМПОВАН БЕТОН - 861
 
Специална прахообразна консистенция, която се полага върху пресния бетон, с цел да се получи силиконова запечатка на щампования бетон преди да е достигнал крайнанта си твърдост.
Опаковки: 25 кг (чувал)   
 
 
 
БЕЗЦВЕТЕН ЗАПЕЧАТВАЩ ЛАК ЗА ЩАМПОВАН БЕТОН - 862
 
Безцветен запечатващ лак, който се поставя като финишно покритие на системата за щампован бетон. Той предотвратява бързото съхнене и затваря всички капиляри на бетона
Опаковки: 15 кг            
 
 
 
ЕПОКСИДНА ДВУКОМПОНЕНТНА СМОЛА ЗА ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ - 863
 
Дълбокопроникваща, двукомпонентна, епоксидна смола за възстановяване и подсилване в комбинация със синтетична мрежа, на долната повърхност на настилки от естествен камък, преди полагането му на стени и подове.
Опаковки: 20 кг (две баки)
 
 


Начало » Г и П Инженерингова група » ИНДУСТРИАЛНИ И ОБЩИ ПОДОВИ СИСТЕМИ » ИНДУСТРИАЛНИ И ОБЩИ ПОДОВИ СИСТЕМИ
Copyright © 2006 Created by: